Traktor alakú matatófal - kék - 30x40 cm

21 500 Ft
A megrendelés szünetel

A legtöbb kisfiú elmosolyodik, ha traktort lát. Nincs ez másként a traktor alakú készségfejlesztő matatófallal sem. Természetesen minden mozgatható rajta. Csupa férfias színek, valamint természetes anyagok felhasználásával készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amennyiben olyan elfoglaltságot keresel gyermeked számára, amely fejlesztő jellegű, értelmes időtöltést biztosít, ugyanakkor szép és megunhatatlan az apró kezecskéknek, jó hírünk van, mi most mutatunk egyet! :)

A jelenlegi kínálatunkban a legférfiasabb matatófalat mutathatjuk be, amely a traktor formáját vette fel. A traktor forma igazán tökéletes, ha matatófalról van szó. Nem csupán szép vonalvezetésű, de telt formájának köszönhetően nagyszerű terepet, méretéhez képest pedig kifejezetten sok matatni valót biztosít a felfedezésekre vágyó kezecskéknek.

A matatófalon minden mozgatható, de semmi sem vehető le, minden alkotóelem gondosan fixálva van. A forma oldalai elöl és hátul is lekerekítettek. Ezáltal annak ellenére, hogy masszív, stabil anyagból készült, kerületének finom a vonalvezetése és tapintása.

Gyerekbarát, víz alapú festékkel készül mindegyik darab. Minden részecske kézzel festett. Igény esetén más színkombinációban is kérhető, személyre szabható.

Mint ahogy a többi HelloLiliput matatófal, ez a darab is a Montessori elvek alapján készült, teret adva a gyerekek saját tempóban való fejlődésére.

A termék természetes anyagokból készül: főként fából, kisebb részt fémből.

Minden HelloLiliput matatófal személyre szabható, más színben, más összeállításban is kérhető, névvel is felszerelhető. Mindegyik egyedi előállítás során készül, nem tömegtermelés. Legfeljebb pár darab készül mindegyik verzióból, az összeállítás folyamatosan megújul, akár egyedi igények alapján is.

Mire jó a matatófal? A matatófal használatával a kicsik kézügyessége, motorikus képességei fejlődnek. Biztonságos, életszerű elemeken gyakorolhatnak, miközben eleget tesznek kiapadhatatlan kíváncsiságuknak. Ráadásul mindez egy csodaszép, aprólékosan kidolgozott egyedi darabon történhet meg.

További részletek a Traktorról:

 • Méret: 30x40 cm. Súlya: kb. 1,5 kg
 • Színe halvány kék, de természetesen más színben is kérhető /fehér, zöld, stb./
 • A fogaskerék hármasa lehetőséget ad a forgatásra: ha az egyiket mozgatjuk, mind a három mozgásba lendül
 • Lánccal ellátott zár – ez az egyetlen fém kiegészítő a terméken. A fától lényegesen eltérő tapintást biztosít, amely ráadásul csillog és csörömpöl is. Lehetőséget ad a finommotorika gyakorlására, hiszen a lyukba bele kell vagy legalábbis lehet találni.
 • Cipő cipőfűzővel: a cipőfűzés, a kötés, vagy egyáltalán a fűzés gyakorolható.
 • Csengő - könnyen mozgatható, hangot ad, amely általában szórakoztatja a kicsiket
 • A jobb alsó sarokban található kör rész könnyen pörgethető. 4 ábra található rejtve ezen a kiegészítőn, amelyek váltakozva bukkannak fel a mozgás hatására. Az ábrák azt mutatják, hogy a magocskából miként lesz virág.
 • Fent egy flitterekkel díszített ábra, amely két színű, tehát forgatható flittereket tartalmaz. Ha elég szorgosan simogatják a kezecskék az ellenkező irányba a flittereket, a szivecske forma színt vált.
 • A zár mellett jobbra található pörgettyű könnyen pörgethető, a tapasztalatok szerint "abbahagyhatatlan", jó értelemben vett függőséget okoz
 • A színben harmonizáló szögletes oldalú golyócskák könnyen birizgálhatóak, húzkálhatóak, az ujjacskák aprólékos mozgása gyakorolható
 • számok háromig

Melyik korban ideális? Mindig az adott gyerek érdeklődéséből érdemes kiindulni. Vannak kicsik, akik már 6 hónaposan szeretnek matatni, megint mások csak 1 éves koruk után, de olyan is van, aki megállás nélkül matatna. Mindenesetre szülői felügyelet mindig javasolt. A traktor általában a kisfiúk fantáziáját szokta megmozgatni, de természetesen kérés esetén kislányoknak is el tudjuk készíteni, akár lányos színben is.

A matatófal kiváló ötlet lehet egyedi, emlékezetes ajándéknak például keresztelőre, (főként 1. vagy 2. ) születésnapra, gyereknapra, vagy csak úgy.

Felejthetetlen élmények és tapasztalatok szerezhetőek általa!

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés