Süni alakú matatófal - zöld - 30x40 cm

21 500 Ft
A megrendelés szünetel

A természet frissességét adja vissza a finom zöldben pompázó süni készségfejlesztő matatófal. Káprázatos meglepetés a gyerekek számára, mely ráadásul fejleszti a kézügyességüket. Természetes anyagokból készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amennyiben olyan elfoglaltságot keresel gyermeked számára, amely fejlesztő jellegű, értelmes időtöltést biztosít, ugyanakkor szép és megunhatatlan az apró kezecskéknek, jó hírünk van, mi most mutatunk egyet! :)

A most bemutatásra kerülő matatófal a természetből és a mesékből már jól ismert kedves kis állat, a süni formáját vette fel. Süni testalkata igazán tökéletes, ha matatófalról van szó. Nem csupán szép vonalvezetésű, de pufók formájának köszönhetően nagyszerű terepet, méretéhez képest pedig kifejezetten sok matatni valót biztosít a felfedezésekre vágyó kezecskéknek.

A matatófalon minden mozgatható, de semmi sem vehető le, minden alkotóelem gondosan fixálva van. A forma oldalai elöl és hátul is lekerekítettek. Ezáltal annak ellenére, hogy masszív, stabil anyagból készült, kerületének finom a vonalvezetése és tapintása.

Gyerekbarát, víz alapú festékkel készül mindegyik darab. Minden részecske kézzel festett. Igény esetén más színkombinációban is kérhető, személyre szabható.

Mint ahogy a többi HelloLiliput matatófal, ez a darab is a Montessori elvek alapján készült, teret adva a gyerekek saját tempóban való fejlődésére.

A termék természetes anyagokból készül: főként fából, kisebb részt fémből.

Minden HelloLiliput matatófal személyre szabható, más színben, más összeállításban is kérhető, névvel is felszerelhető. Mindegyik egyedi előállítás során készül, nem tömegtermelés. Legfeljebb pár darab készül mindegyik verzióból, az összeállítás folyamatosan megújul, akár egyedi igények alapján is.

Mire jó a matatófal? A matatófal használatával a kicsik kézügyessége, motorikus képességei fejlődnek. Biztonságos, életszerű elemeken gyakorolhatnak, miközben eleget tesznek kiapadhatatlan kíváncsiságuknak. Ráadásul mindez egy csodaszép, aprólékosan kidolgozott egyedi darabon történhet meg.

További részletek Süniről:

  • Méret: 30x40 cm. Súlya: kb. 1,5 kg
  • Színe halvány zöld, de természetesen más színben is kérhető /fehér, rózsaszín, világoskék/
  • A fogaskerék hármasa lehetőséget ad a forgatásra: ha az egyiket mozgatjuk, mind a három mozgásba lendül
  • Lánccal ellátott zár – ez az egyetlen fém kiegészítő a terméken. A fától lényegesen eltérő tapintást biztosít, amely ráadásul csillog és csörömpöl is. Lehetőséget ad a finommotorika gyakorlására, hiszen a lyukba bele kell vagy legalábbis lehet találni.
  • Cipő cipőfűzővel: a cipőfűzés, a kötés, vagy egyáltalán a fűzés gyakorolható.
  • Geometriai formák: 5 alapvető formácska visszahelyezése a cél, a formák tanulására, megkülönböztetésére kiváló gyakorlat
  • A bal felső sarokban található kör rész könnyen pörgethető. 4 ábra található rejtve ezen a kiegészítőn, amelyek váltakozva bukkannak fel a mozgás hatására. A méhecskék szorgos munkáját, a méz elkészültének folyamatát mutatják be az ábrák.
  • Pici fogaskerék – pörgethető, picit vékonyabb anyagból készült mint a többi fogaskerék, ezért más tapintás tapasztalható általa
  • A bal alsó sarokban található pörgettyű könnyen pörgethető, a tapasztalatok szerint "abbahagyhatatlan", jó értelemben vett függőséget okoz :)

Melyik korban ideális? Mindig az adott gyerek érdeklődéséből érdemes kiindulni. Vannak kicsik, akik már 6 hónaposan szeretnek matatni, megint mások csak 1 éves koruk után, de olyan is van, aki megállás nélkül matatna. Mindenesetre szülői felügyelet mindig javasolt. Kisfiúknak és kislányoknak egyaránt ideális.

A matatófal kiváló ötlet lehet egyedi, emlékezetes ajándéknak például keresztelőre, (főként 1. vagy 2. ) születésnapra, gyereknapra, vagy csak úgy.

Felejthetetlen élmények és tapasztalatok szerezhetőek általa!

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés