Nyuszi alakú matatófal - kék - maxi méret

31 500 Ft
A megrendelés szünetel

Bájos, kedves színének és kellemes formájának köszönhetően imádják a kicsik a tapsifüles formájú, babakékbe öltözött készségfejlesztő matatófalat. Csupa hasznos és érdekes "matatnivalót" tartalmaz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amennyiben olyan elfoglaltságot keresel gyermeked számára, amely fejlesztő jellegű, értelmes időtöltést biztosít, ugyanakkor szép és megunhatatlan az apró kezecskéknek, jó hírünk van, mi most mutatunk egyet! :)

A szóban forgó matatófal a természetből és a mesékből már jól ismert kedves kis állat, a nyuszi formáját vette fel. Nyuszi mérete 60x45 cm, ami bőséges teret ad a sok érdekes matatni való ehelyezésére. Nem csupán szép vonalvezetésű, de rendkívül hasznos időtöltésnek is bizonyul majd a matatással töltött idő.

A matatófalon minden mozgatható, de semmi sem vehető le, minden alkotóelem gondosan fixálva van. A forma oldalai elöl és hátul is lekerekítettek. Ezáltal annak ellenére, hogy masszív, stabil anyagból készült, kerületének finom a vonalvezetése és tapintása.

Gyerekbarát, víz alapú festékkel készül mindegyik darab. Minden részecske kézzel festett. Igény esetén más színkombinációban is kérhető, személyre szabható.

Mint ahogy a többi HelloLiliput matatófal, ez a darab is a Montessori elvek alapján készült, teret adva a gyerekek saját tempóban való fejlődésére.

A termék természetes anyagokból készül: főként fából, kisebb részt fémből, minimális részt egyéb anyagokból.

Minden HelloLiliput matatófal személyre szabható, más színben, más összeállításban is kérhető, névvel is felszerelhető. Mindegyik egyedi előállítás során készül, nem tömegtermelés. Legfeljebb pár darab készül mindegyik verzióból, az összeállítás folyamatosan megújul, akár egyedi igények alapján is.

Mire jó a matatófal? A matatófal használatával a kicsik kézügyessége, motorikus képességei fejlődnek. Biztonságos, életszerű elemeken gyakorolhatnak, miközben eleget tesznek kiapadhatatlan kíváncsiságuknak. Ráadásul mindez egy csodaszép, aprólékosan kidolgozott egyedi darabon történhet meg.

További részletek Nyusziról:

 • Méret: 60x45 cm. Súlya: kb. 3 kg
 • Színe világoskék
 • A fogaskerék hármasa lehetőséget ad a forgatásra: ha az egyiket mozgatjuk, mind a három mozgásba lendül
 • Cipő cipőfűzővel: a cipőfűzés, a kötés, vagy egyáltalán a fűzés gyakorolható.
 • A bal felső sarokban található pörgettyű /spinner/ könnyen pörgethető, a tapasztalatok szerint "abbahagyhatatlan", jó értelemben vett függőséget okoz
 • Flitterekkel díszített kör, amely két színű, tehát forgatható flittereket tartalmaz. Ha elég szorgosan simogatják a kezecskék az ellenkező irányba a flittereket, a szivecske forma színt vált.
 • Óra - a mutatók mozgathatóak körbe-körbe
 • Fém retesz - a matatófal nagyrészt fából készült kiegészítőket tartalmaz, így üdítő különlegességnek hat tapintását és hangzását tekintve a fém alkotóelem
 • Fém ajtózár - a lánc csörömpölése mindig izgalmas a kicsiknek, próbára tehetik ügyességüket
 • Kerék - forgatható
 • A kerék alatt egy kis béka formájú csengő. Birizgálható, hangot ad.
 • Karabély - nem túl nagy, mégis tökéletes alkalmat ad az ujjacskák erősítésére
 • Kör - forgatható, a forgatással 4 ábra látható, mégpedig a méz készülésének folyamata /méhecske, virágok, stb./
 • Számok - 0-9-ig - nem mozgathatóak

Melyik korban ideális? Mindig az adott gyerek érdeklődéséből érdemes kiindulni. Vannak kicsik, akik már 6 hónaposan szeretnek matatni, megint mások csak 1 éves koruk után, de olyan is van, aki megállás nélkül matatna. Mindenesetre szülői felügyelet mindig javasolt. Kisfiúknak és kislányoknak egyaránt ideális, színvilágát tekintve módosítható.

A matatófal kiváló ötlet lehet egyedi, emlékezetes ajándéknak, például keresztelőre, (főként 1. vagy 2. ) születésnapra, gyereknapra, vagy csak úgy.:)

Felejthetetlen élmények és tapasztalatok szerezhetőek általa!

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés