Matatófalainkról

Köszöntünk a HelloLiliput Matatófal webáruház oldalán!

Különleges ajándékot, meglepetést keresel az apróságoknak?

Olyan értelmes, hasznos dolgot keresel, amely időtálló, megunhatatlan? ... Jó helyen jársz! :)

Alapvetően háromféle lehetőség és termék közül lehetválasztani: 

  • Vannak kész matatófalaink, amelyek azonnal vihetőek, készleten vannak. Ezek megtekinthetőek az aktuális kínálatban.
  • Ha látsz olyan matatófalat a már említett aktuális kínálatban, amely elnyerte tetszésed, viszont némi változtatást igényelnél rajta, mi örömmel elkészítjük. Ilyen változtatás lehet, hogy valamiből több legyen, valamiből kevesebb a kiegészítők közül, esetleg a gyerkőc neve rákerüljön, vagy hasonló egyéb ötletek.
  • Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban vannak a matatófal alapok, amelyek a készségfejlesztő kiegészítők nélkül kerülnek árusításra. Ha Te inkább magad készítenéd el a táblát, csak jól jönne egy csinos kis forma, egy alap, amire rákerülhetnek az általad összeválogatott apróságok, tőlünk beszerezheted az egyébként nehezen hozzáférhető elemet. A matatófal alapok kínálata szintén megtalálható a termékeink közt.

Elmondjuk mitől különlegesek a HelloLiliput matatófalak:

  • Eredeti példányokat készítünk - termékeinkből egy, de legfeljebb néhány darab készül, limitált kiadásokról van szó. Mondhatni nincs két egyforma. Névre szóló, személyre szabható mindegyik.
  • Célunk a készségfejlesztés - a készítés során felhasznált "matatni valók" a készségfejlesztés, értelmes szórakoztatás jegyében kerülnek kiválasztásra.
  • Kézzel készített, egyedi termékeket találsz oldalunkonk. Minden apró részlet kézzel festett, prémium minőség, "handmade".

Nézz körül aktuálisan elérhető termékeink közt! Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bátran! Örömmel állunk rendelkezésre! :)

Hogy könnyebben el tudjátok képzelni, miként működnek a HelloLiliput matatófalak, készítettünk néhány videót ízelítőnek:

Hogyan működik a süni? Ebből a videóból kiderül. :) 

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés