Matatófal alap - több forma – 30x40 cm

11 000 Ft
A megrendelés szünetel

Több különböző „matatófal alap” formából és színből válogathatsz. Stabil, mégis könnyen alakítható fából készül, amely lehetőséget ad, hogy Te magad készítsd el álmaid matatófalát! Légy Te is az alkotási folyamat részese! :)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A megnövekedett érdeklődésre szeretnénk reagálni azzal, hogy immár nem csupán kész, azonnal használatba vehető matatófalakat készítünk az apróságoknak, de lehetőséget nyújtunk az alkotási folyamatra nyitott anyukáknak, apukáknak, nagyszülőknek is!

Ha egyedi, saját ötletekkel rendelkezel, és magad készítenéd el a matatófalat, tőlünk beszerezheted a formát, a többi pedig a Te dolgod. Festett, vagy festetlen, natúr állapotban is küldhetjük az alapot.

Amennyiben natúr, kezeletlen formát kérsz, eldöntheted, hogy hagyod eredeti formájában a felületet, esetleg lekened valamivel. A fa felülete sima.

Amennyiben festett verzióra szavazol, jó tudni, hogy mi több réteg gyerekbarát festékkel készítjük elő a felületet. Ezek mindegyike szigorúan bevizsgált, vízbázisú, gyerekbarát anyag.

Ami a színeket illeti, jelen pillanatban 4 választási lehetőség van: fehér, rózsaszín, kék, zöld.

A matatófal alap fából van, stabil, kb. 1,8 cm vastag, amely szinte bármilyen matatni való felerősítésére tökéletesen alkalmas. Törhetetlen, elnyűhetetlen, könnyen fúrható-faragható, festhető, stb. 

Az oldalai minden irányban lekerekítettek, ezáltal nem vág, nem sért, biztonságos. Mindkét oldala használható matatófal készítésére.

A jelenleg elérhető formák:

  • Maci – 30x40 cm – fehér, rózsaszín, zöld, kék, natúr
  • Kacsa – 30x40 cm – fehér, rózsaszín, zöld, kék, natúr
  • Pillangó – 30x40 cm – fehér, rózsaszín, zöld, kék, natúr
  • Süni – 30x40 cm – fehér, rózsaszín, zöld, kék, natúr
  • Traktor – 30x40 cm – fehér, rózsaszín, zöld, kék, natúr
  • Cica – 30x40 cm – fehér, rózsaszín, zöld, kék, natúr

Megrendelésnél kérjük a kiválasztott formát beleírni megjegyzésbe.

A matatófal alap azoknak az érdeklődőknek lesz tökéletes választás, akik maguk is szeretnének az alkotási folyamat részesei lenni. Valószínűleg nem kevés idő, sok türelem, kreativitás fog kelleni, némi bosszankodás is lesz, míg elkészül a remekmű, de ezáltal egyedülálló meglepetés készülhet a gyerkőcnek! :)

Természetesen aki továbbra is az HelloLiliput csapata által készített, azonnal használatba vehető matatófalakra szavaz, továbbra is lehet a készleten található termékek közt csemegézni. A webáruházban található példányokat azonnal tudjuk postázni!