Cica alakú matatófal - rózsaszín - 30x40 cm

21 500 Ft
A megrendelés szünetel

A cica formájú készségfejlesztő matatófallal szórakoztató módon tanulja meg az apróság a kis kezeit még ügyesebben használni. Természetes anyagokból, kézzel készült, egyedi termék, mely minden részében személyre szabható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amennyiben olyan elfoglaltságot keresel gyermeked számára, amely fejlesztő jellegű, értelmes időtöltést biztosít, ugyanakkor szép és megunhatatlan az apró kezecskéknek, jó hírünk van, mi most mutatunk egyet! :)

A cica sok kisgyerek kedvence, ez a matatófal pedig a cicus alakjába bújt. Noha a képen látható cica éppen babarózsaszínben pompázik, a fiús anyukák kedvét sem szeretnénk elvenni, hiszen kék, zöld, vagy akár fehér színben is kérhető a kis állatforma.

Cicánk testalkata nem csupán szép vonalvezetésű, de változatos formájának köszönhetően nagyszerű terepet, méretéhez képest kifejezetten sok matatni valót biztosít a felfedezésekre vágyó kezecskéknek.

A matatófalon minden mozgatható /a számokat kivéve/, de semmi sem vehető le, minden alkotóelem gondosan fixálva van. A forma oldalai elöl és hátul is lekerekítettek. Ezáltal annak ellenére, hogy masszív, stabil anyagból készült, kerületének finom a vonalvezetése és tapintása.

Gyerekbarát, víz alapú festékkel készül mindegyik darab. Minden részecske kézzel festett. Igény esetén más színkombinációban is kérhető, személyre szabható.

Mint ahogy a többi HelloLiliput matatófal, ez a darab is a Montessori elvek alapján készült, teret adva a gyerekek saját tempóban való fejlődésére.

A termék természetes anyagokból készül: főként fából, kisebb részt fémből, minimálisan egyéb anyagokból.

Minden HelloLiliput matatófal személyre szabható, más színben, más összeállításban is kérhető, névvel is felszerelhető. Mindegyik egyedi előállítás során készül, nem tömegtermelés. Legfeljebb pár darab készül mindegyik verzióból, az összeállítás folyamatosan megújul, akár egyedi igények alapján is.

Mire jó a matatófal? A matatófal használatával a kicsik kézügyessége, motorikus képességei fejlődnek. Biztonságos, életszerű elemeken gyakorolhatnak, miközben eleget tesznek kiapadhatatlan kíváncsiságuknak. Ráadásul mindez egy csodaszép, aprólékosan kidolgozott egyedi darabon történhet meg.

További részletek Cicáról:

  • Méret: 30x40 cm. Súlya: kb. 1,5 kg
  • Színe babarózsaszín, de kérhető fehér, világoskék vagy halvány zöld árnyalatban is.
  • A fogaskerék hármasa lehetőséget ad a forgatásra: ha az egyiket mozgatjuk, mind a három mozgásba lendül
  • Cipő cipőfűzővel: a cipőfűzés, a kötés, vagy egyáltalán a fűzés folyamata gyakorolható.
  • A jobb felső sarokban található pörgettyű könnyen pörgethető, a tapasztalatok szerint "abbahagyhatatlan", jó értelemben vett függőséget okoz
  • Óra - mozgatható óramutatókkal, amelynek köszönhetően a számok könnyen gyakorolhatóak
  • 2 db. kis cica formájú csengő - "piszkálhatóak", hangot ad, amely szórakoztatja a kicsiket
  • a színben harmonizáló szögletes oldalú golyócskák könnyen birizgálhatóak, húzkálhatóak, az ujjacskák aprólékos mozgása gyakorolható
  • középen lent egy flitterekkel díszített ábra, amely két színű, tehát forgatható flittereket tartalmaz. Ha elég szorgosan simogatják a kezecskék az ellenkező irányba a flittereket, a szivecske forma színt vált.
  • a cica "alján" számok találhatóak 1-5-ig - ez az egyetlen nem mozgatható rész a formán

Melyik korban ideális? Mindig az adott gyerek érdeklődéséből érdemes kiindulni. Vannak kicsik, akik már 6 hónaposan szeretnek matatni, megint mások csak 1 éves koruk után, de olyan is van, aki megállás nélkül matatna. Mindenesetre szülői felügyelet mindig javasolt.

A matatófal kiváló ötlet lehet egyedi, emlékezetes ajándéknak például keresztelőre, (főként 1. vagy 2. ) születésnapra, gyereknapra, vagy csak úgy.

Felejthetetlen élmények és tapasztalatok szerezhetőek általa!